Web Analytics Made Easy - Statcounter

باید متوجه شویم که شمر و یزید امروزمان قطعاً آمریکا و اسرائیل است؛ نه اینکه با این همه بدعهدی‌های آمریکا و متحدانش بگوییم حاضر هستیم برای حفظ منافع کشورمان با هر کسی مذاکره کنیم؛کربلا ایستادگی و مقاومت را به ما یاد داده است. ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، امیر عباسی شاعر و ذاکر جوان اهل‌بیت (ع)، یکی از مداحان پیشرو در خواندن سبک‌های انقلابی است؛ وی در اولین روز از فروردین سال 1360 در محله آزادی به دنیا آمد و از همان دوران کودکی با وجود لکنت زبان، آرزوی نوحه‌خوانی برای امام‌حسین (ع) را در سر داشت؛ خودش می‌گوید که لکنت‌زبانش در مداحی کاملاً برطرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام امیر عباسی برای بسیاری با نام میثم مطیعی گره خورده است، چرا که این دو ذاکر جوان، همپای یکدیگر در دانشگاه امام‌صادق(ع) و محافل دیگر، مجلس‌گردانی می‌کنند و تعریف جدیدی را از مداحی حماسی و انقلابی به مخاطبان خود ارائه کرده‌اند.

آنچه در ادامه این گزارش می‌خوانید، گفت‌وگوی مجری برنامه "سلام صبح بخیر" شبکه سه سیما  با امیر عباسی است:

* آیا صرف سینه‌زنی و عزاداری برای امام حسین(ع) برای شناخت قیام سیدالشهدا(ع) کافی است؟

روضه به قلب آدم شور و شعف می‌دهد؛ برخی می‌گویند این روضه‌ها افسردگی می‌آورد اما من مخالف این نظرم و تاکنون یک روضه‌خوان و سینه‌زن ندیده‌ام که خودکشی کند؛ امّا در قشر غیرمذهبی دیده‌ام.

خودم نیز قائلم که روضه و سینه‌زنی برای شناخت نهضتی که سیدالشهدا(ع) به واسطه آن قیام کرده، کافی نیست؛ این شعر در واقع نظرم را تایید می‌کند:

بزرگ فلسفه قتل شاه دین این است
که مرگ سرخ به از زندگى ننگین است

حسین مظهر آزادگى و آزادى است
خوشا کسى که چنینش مرام و آیین است

نه ظلم کن به کسى نى به زیر ظلم برو
که این مرام حسین است و منطق دین است

همین نه گریه بر آن شاه تشنه لب کافى است
اگر چه گریه بر آلام قلب تسکین است

ببین که مقصد عالى وى چه بود اى دوست
که درک آن سبب عزو جاه و تمکین است

ز خاک مردم آزاده بوى خون آید
نشان شیعه و آثار پیروى این است

همه حرف این است که به قاعده "کل یوم عاشورا" شمر و یزید زمانمان را بشناسیم و از حرکت سید‌الشهدا(ع) پیروی و تأسی کنیم؛ نه اینکه مانند برخی، از نهضت عاشورا به نفع خودمان استفاده کنیم؛ گاهی بگوییم کربلا عرصه مذاکره است و گاهی آن را درس مقاومت بدانیم؛ باید متوجه شویم که شمر و یزید امروزمان قطعاً آمریکا و اسرائیل است؛ نه اینکه با این همه بدعهدی‌های آمریکا و متحدانش بگوییم حاضر هستیم برای حفظ منافع کشورمان با هر کسی مذاکره کنیم؛کربلا ایستادگی و مقاومت را به ما یاد داده است.

* از روز اول که میکروفون دست گرفتی، دغدغه و بینش سیاسی داشتی یا به سفارش کسی این راه را پیش گرفتی؟

 من از 9 سالگی روضه و نوحه می‌خوانم؛ در آن موقع فقط عشق این را داشتم که نوحه‌ای را بخوانم تا ثواب ببرم؛ امّا وقتی پا به سن گذاشتم، متوجه شدم فقط ثواب نیست،بلکه باید تکلیفمان را هم بدانیم و همین شد که همه چیز را به جان خریدم. برخی خوششان نمی‌آید که این نوحه‌های انقلابی را بخوانم امّا من معتقدم باید زبان مردم باشم و حرف اهل‌بیت(ع) را بزنم.

* مطالبی را که در محافل و جلسات می‌خوانی از کدام منبع و مرجع دریافت می‌کنی؟

من پیش از اینکه بخواهم مطلبی را در روضه و هیأت بگویم، با کارشناسان متخصص هر حوزه مشورت می‌کنم.

* محل ارتزاق و کسب درآمد‌تان  از مداحی است یا شغل دیگری دارید؟

من در اداره‌ای مشغول به کارم و پدر عزیزم هم در کار مبل است؛ خودم هم قدیم کارگری پدرم را می‌کردم؛ اما در حال حاضر فرصت این را ندارم تا در کنارش مشغول به‌کار شوم.

"خورشید نیزه ها" اثر جدید امیر عباسی ‌+صوتاثر جدید امیر عباسی با موضوع عفاف و حجاب ‌+صوتامیر عباسی:‌ دشمن به‌دنبال جدایی مسیر هیأت از جریان انقلاب است/ گناه مداح را پای دین ننویسید + فیلمنماهنگ «رهبر من طلایه‌دار لاله‌هایی» با صدای امیر عباسیشعرخوانی امیر عباسی برای مردم محروم سیستان‌ و بلوچستان +فیلم

انتهای پیام/

R1444/P/S4,37/CT11 واژه های کاربردی مرتبط مداحان اهل بیت ماه محرم موکب تسنیم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مداحان اهل بیت ماه محرم مداحان اهل بیت محرم 98 ماه محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۹۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت الله دکتر مرتضی مطهری در مسجد جامع نارمک برگزار شد. در این مراسم که از طرف خانواده شهید مطهری و ستاد سالگرد برگزار شد، اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

حجت الاسلام سید محمدرضا هاشمی تهرانی در این مراسم سخنرانی خود را با موضوع علم و معرفت و جایگاه عالم دینی در جامعه آغاز کرد و گفت: در سیره امام جعفر صادق (ع) جهل و نادانی بزرگترین مرض بود. انسان در حرف ممکن است ادعای دینداری داشته باشد، اما تا مادامی که نسبت به توحید و ولایت جاهل و نادان باشد و نتواند حق را از باطل تشخیص دهد، دینداری اش هم ارزشی نخواهد داشت.

وی با اشاره به روایتی که در زمره روایات دقیق اهل بیت (ع) است اظهار داشت: از پیامبر اکرم (ص) سوال کردند که کدام عمل از همه اعمال پرفضیلت‌تر است. پیامبر در جواب فرمودند: پرفضیلت‌ترین عمل، علم به خداست. سوال کننده متعجب شد و فکر کرد که پیامبر متوجه سوال وی نشده است و دوباره سوال را پرسید. حضرت نگاهی کردند و باز فرمودند همان پاسخ را فرمودند. سوال کننده تعجبش بیشتر است و گفت من از عمل می‌پرسم شما جواب من را چیز دیگری می‌دهید. حضرت فرمود اگر کسی علم به خدا نداشته باشد، معرفت به توحید نداشته باشد، شناخت نداشته باشد کمترین اعمال او مقبول درگاه خداوند است. اما آن کسی که نمی‌داند چه کسی را می‌پرستد و علم به خدا ندارد و حقیقت توحید برای او مجهول است هر چقدر هم عمل کند فایده‌ای ندارد.

هاشمی تهرانی با بیان اینکه علم و معرفت یک حقیقتی است که ائمه اطهار مکرراً شیعیان را به آن‌ها توصیه می‌کردند، تصریح کرد: محب و شیعه بی‌سواد و بی‌معرفت، به درد اهل بیت (ع) نمی‌خورد. معارف غنی اهل بیت (ع) غیر از این چیزهایی است که ما در کتاب‌های خود می‌خوانیم. اهل بیت (ع) در مقام آموزش شیعیان یک راه خاصی را طی کردند. شیعه و محب بی سوادِ جاهل به چه دردی می‌خورد.

این سخنران با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های برجسته و منحصربفرد استاد مطهری این بود که تراز منبر را در عالی‌ترین سطح خود حفظ کرد، ادامه داد: استاد مطهری جایی که منبر می‌رفت وقتی پایین می‌آمد منبر و مطالب او کتاب معرفتی شیعه می‌شد. در زمان خود برخی از این کتب به چاپ ۴۰، ۵۰ و ۶۰ می‌رسید.

استاد مطهری تراز عالم دینی را حفظ کرد. اینکه ما بنشینیم خواب، خاطره و حکایات شخصی تعریف کنیم به چه دردی می‌خورد. باید از استاد مطهری یاد بگیریم.

حجت الاسلام هاشمی تهرانی گفت: ابان ابن تغلب از بزرگترین اصحاب اهل بیت بوده است. کسی که امام صادق (ع) برای او احترام ویژه‌ای قائل بود. ذهبی یکی از رجالیون قدرتمند اهل تسنن نقل می‌کند که احترام ابان ابن تغلب در مسجد النبی و مدینه بیشتر از امام صادق (ع) بوده است. تمام مسلمانان از جمیع فرق به این شخصیت بزرگ سترگ آن زمان احترام می‌کردند. امام صادق (ع) مکرر می‌فرمود خدا ابان ابن تغلب را رحمت کند، او ۴۰ هزار حدیث از پدرم امام باقر (ع) حفظ کرده بود، مکرر فرمود اگر ابان نبود روایات امام باقر (ع) ضایع شده بود. این‌ها شیعه بودند و در مسیر احیای امر اهل بیت کار می‌کردند.

این سخنران مذهبی اضافه کرد: هیئت گرفتن و نماز جماعت فوق‌العاده خوب است، اما آنچه که یکایک ما موظف هستیم این است که معارف اهل بیت (ع) را ابتدا یاد بگیریم و به نسل بعد خود منتقل کنیم.

وی با اشاره به اینکه مساله حجاب یکی از معضلات کف جامعه است که خیلی فراگیر است، ابراز کرد: بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند. اگر معارف دینی در سطوح مختلف ارائه می‌شد و با این جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم. آیت الله مطهری با سعه صدر با تمام مخالفین بحث می‌کرد. مباحثات دقیق، بدون اینکه از کوره در برود. اسلام این را می‌خواهد که انسان آن‌چنان قدرت پیدا کند و معرفت عمیق دینی را آن‌چنان ارائه کند و بگوید هر کسی هر چه شبهه دارد بیاورد. این خصیصه مکتب تشیع و امام صادق (ع) است. علمای ربانی دین ما این چنین بودند.

هاشمی تهرانی گفت: تهران بزرگانی به خود دیده است. مرحوم ابوالحسن رفیعی قزوینی، مرحوم شاه آبادی در تهران منبرهای عمیق معرفتی می‌رفتند که پامنبری‌ها آن‌ها طلاب و دانشجو نبودند، بازاری‌های تهران بودند. مرحوم آیت الله میرزا عبدالکریم روشن در چهارراه سیروس برای مردم توحید تبیین می‌کرد.

او با ابراز تأسف از اینکه امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته است، اظهار داشت: علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند. هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد. آقای مداح می‌آید سینه زنی را برگزار می‌کنند و تمام می‌شود.

حجت الاسلام هاشمی تهرانی در پایان گفت: برخی آقایان علم‌شان که بالا می‌رود دیگر ابا دارند که روضه بخوانند اما شأن جلیل القدر مرحوم آقای مطهری این بود که در اوج حکمت و استاد تمامی حوزه و دانشگاه وقتی منبر می‌رفت روضه می‌خواند و در روضه برای سیدالشهدا هق هق می‌کرد که نشان می‌دهد در اوج علم و معرفت هم که باشی تنها راه نجات، راه اختصاصی رحمت واسعه حضرت سیدالشهداء (ع) است.

کد خبر 6095665 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»
  • در زمانه ای که حکومت حاکمان به نام دین بود، امام صادق (ع) چه کردند؟
  • دانلود نوحه شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • دارالعباده سراسر ماتم وعزا در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • کربلا قطعا جنت الاعلامه + فیلم
  • کشتی‌گیر شیروانی مدال برنز قهرمانی کشور را کسب کرد
  • بیا در آغوشم؛ به یاد «حسین بختیاری» که بهار پر کشید
  • حذف امیر حسین هدایی با شکست برابر بازیکن ١٩ ساله